spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
“Kijk, dit is nu mijn kindje”
19 juni 2008 - Ir. Charlotte Lommen (30) voltooide als één van de eersten de postdoctorale opleiding tot Qualified Medical Engineer (QME) op de TU/e. De School of Medical Physics and Engineering reikte aan haar en twee anderen de certificaten uit in het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven.
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »

Van de oprichting van de TU/e tot de Demos Duckrace

Geschiedenis van Eindhoven studentenstad in beeld gebracht

19 juni 2008 - Een expositie over de geschiedenis van Eindhoven als studentenstad staat sinds 10 juni in het Eindhovense Stadskantoor. Twee TU/e-studenten en één Fontys-studente namen het initiatief. De ‘reizende tentoonstelling’ komt in augustus naar de TU/e en Fontys.
Els de Vaan-Bruinsma is de eerste vrouw die afstudeerde aan de TU/e. Bron: Compositum ‘Communis Opinio’
Lees meer »
Buitentoernooi Hajraa haalt nat pak
19 juni 2008 - Dat de wortels van volleybalvereniging Hajraa helemaal teruggaan tot het Eindhovens Studenten Corps (ESC) zal maar bij weinigen bekend zijn. De club vierde vorig jaar het tiende lustrum en is daarmee de oudste sportvereniging van de TU/e. Afgelopen weekend werd nog een mijlpaal bereikt: voor de dertigste keer vond het roemruchte Hajraa Buitentoernooi plaats.
Lees meer »
De week van/Johan
19 juni 2008 - De TU/e werd afgelopen week derde bij de Academische Jaarprijs. Johan van Meijl is één van de zeven studenten die onder leiding van prof.dr.ir. Gerrit Kroesen meedeed met het onderwerp ‘Elektrische doorslag: bliksems’.
Lees meer »