spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB


Columnist:
Monique Hendriks

Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Special Cursor 50 jaarSpecial Cursor 50 jaar
Euflex en StudentenWerk slaan handen ineen
19 februari 2009 - Uitzendbureau StudentenWerk is sinds 1 februari aangesloten bij Euflex, de organisatie die de werving en detachering van technologisch talent aan de TU/e regelt. StudentenWerk zal Euflex ondersteunen in het vinden van bijbanen voor studenten.
Lees meer »
Estafetterace Astrix rond het Auditorium
19 februari 2009 - Studenten atletiekvereniging Asterix houdt woensdag 4 maart van 08.00 tot 20.00 uur een estafetterace bij het Auditorium. De vereniging viert binnenkort haar achtste lustrum en wil hier op een bijzondere manier aandacht aan besteden. Onder het motto ‘Asterix loopt warm voor de Bata’ (de Batavierenrace, red.) zullen Asterix-leden die dag zo vaak mogelijk een parcours van 888 meter afleggen op het TU/e-terrein. Vanaf 16.00 uur is er een buitenborrel.
Lees meer »
Eindhovense zeilrace in Friesland
19 februari 2009 - SEC, de zeilondervereniging van het Eindhovens Studenten Corps (ESC), houdt op 8, 9 en 10 mei op de Friese meren bij het plaatsje Heeg een zeilweekend. Het is toegankelijk voor heel studerend Eindhoven.
Lees meer »
Liefdevolle dag met ouderen
19 februari 2009 - Tien studenten uit Eindhoven en omgeving hebben 35 ouderen op vrijdag de 13de -één dag voor Valentijnsdag- een plezierige verrassing bezorgd. Romantiek kwam er niet aan te pas, maar wel een hoop gezelligheid. Het initiatief hiervoor lag bij het Rode Kruis.
Foto: Rien Meulman
Lees meer »
Nieuwe sectievereniging bij Bouwkunde
19 februari 2009 - Bij de richting Architectuur bij Bouwkunde bestond al jaren geen sectievereniging meer. Hoog tijd om er wel weer één in het leven roepen, vonden zes studenten.
Lees meer »
Bouwkundeharten versmelten op Valentijnsgala
19 februari 2009 - Studenten Bouwkunde en hun ‘dates’ togen vrijdag de dertiende gekleed in galajurk en smoking naar restaurant Villa Ravensdonck voor een Valentijnsgala. Studievereniging CHEOPS tekende voor de organisatie.
Foto’s: Bart van Overbeeke
Lees meer »
19 februari 2009 - Wie oh wie woont er in deze Eindhovense studentenkamer? Dat is de vraag die Cursor elke week stelt aan een willekeurig aantal studenten. Deze week zijn dat: Steven van der Heyden (eerstejaars Bouwkunde) en Jeroen Schmidt (derdejaars Biomedische Technologie). Zij bekijken de foto’s van deze studentenkamer en geven commentaar.
Lees meer »
What's up?

Columnist van de week: Monique Hendriks
Lees meer »
En hoe is het in Linköping?
19 februari 2009 - Studenten van de TU/e gaan steeds vaker voor hun studie naar het buitenland. Voor stage of voor het verrichten van onderzoek, omdat het verplicht is of omdat ze het leuk vinden. Cursorlezers kunnen iedere week over de schouder van een TU/e-student in het buitenland meekijken.
Lees meer »