spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Special Cursor 50 jaarSpecial Cursor 50 jaar
“Bij de harmonie in goede en in slechte tijden”
26 maart 2009 - “Het voelt echt als familie, met alle emoties van dien. Irritaties worden geuit, maar vaker is het pure gezelligheid”, vertelt Marcel Schneijdenberg (23), student Industrial Design. Hij en Elektrotechniek-student Jeroen Grootens (26) spelen al van jongs af aan in het Woensels Muziekcorps Eindhoven (WMC). Het WMC bestaat dit jaar een eeuw.
Lees meer »

“Nieuwe onderkomen GTD snel bekend terrein”
GTD een jaar in TNO-gebouw

26 maart 2009 - Wat het meest en het eerst in het oog springt bij de nieuwe behuizing van de Gemeenschappelijke Technische Dienst (GTD) in het TNO-gebouw is de hoeveelheid licht, de aangename temperatuur en hoe schoon alles is. Natuurlijk is er veel meer veranderd, maar de grootste veranderingen vonden achter de schermen plaats. Tegelijk bleef er veel hetzelfde, zoals de typische werkwijze en de toegankelijkheid van de medewerkers. Een kijkje voor en achter de schermen, ruim een jaar na de verhuizing uit de W-hal.
Lees meer »
Eerst studeren, dan een biertje
26 maart 2009 - Studentenverenigingen kiezen eieren voor hun geld en houden de studieprestaties van hun leden steeds scherper in de gaten. Zo mag de ontgroening niet meer ten koste gaan van de studie en nemen ouderejaars nieuwe leden nadrukkelijk onder hun hoede.
Lees meer »
De week van/Linda
26 maart 2009 - Linda Tiemersma studeert Technische Bedrijfskunde, is lid van SSRE en één van de organisatoren van het NK Beleidsdebatteren.
Lees meer »