spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Myrthe Buijs
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  Lucid haalt met eigen radiozender geld op voor Serious Request
  9 december 2010 - Studievereniging Lucid van Industrial Design heeft zo’n 850 euro opgehaald voor Serious Request door een dag lang een radiozender in de lucht te hebben. Ook daarna kwamen de donaties nog binnen, waardoor de teller van de studievereniging al op meer dan duizend euro staat.
  Lees meer »
  ‘Clouless’ lachen met Latent Talent
  9 december 2010 - Professioneel? Zo zou Dirk van den Bekerom van Latent Talent het jaarlijkse diescabaret van zijn dispuut niet willen bestempelen. “Het heeft een hoog melig gehalte. Maar we maken er, met een regisseur, wél serieus werk van.” Voor de 23ste keer vierde Latent Talent maandag 6 december zijn verjaardag met een goedgevulde avond vol sketches in een eveneens goedgevulde Blauwe Zaal.
  Lees meer »
  Bunker verzamelt vijfhonderd euro voor kankerbestrijding
  9 december 2010 - Anderhalf jaar terug begon gebouwbeheerder Johan Lauwers met het verzamelen van kleingeld in en rond de Bunker. Om uiteindelijk, dankzij flink wat extra duiten van de drie studentengezelligheidsverenigingen en het College van Bestuur van de TU/e, een bedrag van vijfhonderd euro te kunnen overhandigen aan KWF Kankerbestrijding.
  Lees meer »
  Battle of the best bèta
  9 december 2010 - Naar schatting worden wereldwijd 48 miljoen kinderen geboren waarvan de ouders niet in staat zijn om ze te officieel te laten registreren. Daardoor zijn ze moeilijk te beschermen of te helpen. Om daar een oplossing voor te bedenken heeft consultancybedrijf Accenture in samenwerking met stichting Plan de ‘Battle of the best bèta’ georganiseerd.
  Lees meer »

  9 december 2010 - Thor

  In Walhalla had SinTHORklaas veel pret
  Daar werd door Pieten voor iedereen
  een borreltje neergezet

  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  9 december 2010 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van ‘Let it snow, let it snow let it snow…’: de beste tips hoe om te gaan met de sneeuw!
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Myrthe Buijs
  Lees meer »
  En hoe is het in São Paulo?
  9 december 2010 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »