spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
“Communicatie is grotendeels je gezonde verstand gebruiken”
24 januari 2008 - Stefan van Delft studeerde twee jaar Technische Natuurkunde aan de TU/e, maar vond dat toch te fundamenteel. Hij stapte over naar de lerarenopleiding voor natuurkunde en scheikunde, gaf een jaar les, maar had nog steeds zijn roeping niet gevonden. Dat gevoel kreeg hij wèl toen hij in 2003 als studievoorlichter begon bij de faculteit TN. En helemaal sinds hij betrokken is bij de Eureka!Cup, de nationale ontwerpwedstrijd voor leerlingen uit de onderbouw van het VWO.
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Met weemoed weg uit het hart van de universiteit
24 januari 2008 - De Gemeenschappelijke Technische Dienst (GTD) verhuist momenteel van de centrale W-hal naar het gebouw van TNO Industrie en Techniek. Het vertrek betekent het einde van een tijdperk. De GTD vormde vijftig jaar het hart van de TU/e-campus. Cursor blikt samen met vier (oud)-GTD’ers terug.
Lees meer »
Where branding starts: communicatie aan de TU/e
24 januari 2008 - De reorganisatie sleepte nog toen Brigitte Rijshouwer afgelopen herfst begon als nieuwe directeur van het Communicatie Expertise Centrum. Aan haar de taak de TU/e eindelijk eens goed op de academische kaart te zetten.
Ze zit vol plannen, maar: “De marketing van de TU/e is wat anders dan van een pak koffie.”
Lees meer »
De week van/Hans
24 januari 2008 - Hans Wijtvliet is ontwikkelaar software/elektronica bij de GTD.
Lees meer »