spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Special Cursor 50 jaarSpecial Cursor 50 jaar

Bambie en de crime passionnel

10 december 2009 - Een plas bloed op de grond, een mes in iemands zij, een gebroken bord: het decor van een moord. En niet zomaar eentje, maar van een crime passionnel, moord na een bedrogen liefde. Het liefdesdelict staat centraal in de nieuwste ‘Bambie’ van de gelijknamige mimetheatergroep, te zien in Plaza Futura.
Foto: Ben van Duin
Lees meer »

Tijdsbeeld en chaos rond Woodstock  

10 december 2009 - ‘Gaat u toch weg!’ Zo jaagt een oudere vrouw een klant weg als die komt klagen omdat hij een etablissement de naam ‘motel’ nauwelijks waardig acht. Geld terugkrijgen kan hij ook wel vergeten: op het bordje achter de balie staat ‘No refunds’.
Lees meer »

Bingo, Gewürztraminer en nog veel meer

10 december 2009 - Plaza Futura wordt vrijdag 11 en zaterdag 12 december bezet door CargoCult. Theatergroep Cargo verzorgt een avondprogramma met toneel, livemuziek van Marlon Penn tijdens het eten en een bingoavond in Cargo-stijl. Want toen het Eindhovense theater vroeg wat Cargo op een vrije avond het liefst doet, was het antwoord: bingo! Het publiek maakt daarbij kans op oerdegelijke huis-, tuin- en keukenapparatuur.
Heike Wisse (links) en Constance Kruis in ‘Gewürztraminer’. Foto: Phile Deprez
Lees meer »