spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Special Cursor 50 jaarSpecial Cursor 50 jaar

“Het codewoord is Floor”

17 december 2009 - De kassajuffrouw van het Van Abbemuseum vraagt de bezoekers de vierkante sticker zichtbaar op de kleding te plakken en het witte strookje waar het op zat, te bewaren. “Dat kan nog van pas komen”, zegt ze mysterieus. En inderdaad, op de tweede verdieping maakt oud-TU/e medewerker Ad Bossers duidelijk hoe.
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »

Internationaal kunstenfestival PlazaPlus

17 december 2009 - Een spookachtig audiovisueel pianoconcert, dansers in dialoog met hun eigen digitale weergave en versierd worden via een sjansmachine: het is slechts het topje van de ijsberg van wat je kunt verwachten op het festival PlazaPlus, op 14, 15 en 16 januari in het Eindhovense theater Plaza Futura. De curatoren hebben een zeer gevarieerd, internationaal programma samengesteld van experimentele video- en animatiekunst, muziek, dans en combinaties van dat alles in diverse live performances.
Lees meer »

Kerstvertelling door Spinvis

17 december 2009 - Spinvis, Micheline, La Pat en het Zapp String Quartet vormen de ingrediënten van de Kerstspecial van het Frits Philips Muziekcentrum op 22 en 23 december - een eenmalige samenwerking tussen drie grote zangers en een eigenzinnig strijkkwartet. Ze brengen bestaande en speciaal voor de gelegenheid geschreven nummers. Spinvis zal de liedjes met een eigengemaakt kerstverhaal verbinden.
La Pat
Lees meer »
Kerstboomkunst en caravans
Lees meer »
Vanavond rocken in het Gaslab
17 december 2009 - In het Gaslab vindt vanavond, donderdag 17 december, de eerste voorronde plaats van De Kleine Prijs van Nederland: een zoektocht naar de beste band van de TU/e. De deelnemers van deze eerste ronde zijn de rock- en punkrockbands Anvery, Multipulse Pilots, Rumble Fist, Weird Naked Indian en hiphopduo Vunzig & Sinna G.
Lees meer »