spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF

  De rem eraf!

  24 februari 2011 - De faculteit Scheikundige Technologie opent op donderdag 24 maart een spiksplinternieuw laboratorium. Het is speciaal verbouwd voor de vijf procestechnologen uit Twente die de TU/e met open armen ontving. Die overstap deed nogal wat stof opwaaien. Hoe kijken hoogleraren Hans Kuipers en Martin van Sint Annaland, UHD’ers Niels Deen en Martin van der Hoef en UD’er Fausto Gallucci op die beslissing terug? En wat gaan de procestechnologen betekenen voor de TU/e?


  Niels Deen
  Lees meer »
  Utrechtse collegevoorzitter Yvonne van Rooy over alliantie
  “Wij missen de technologische component van de TU/e”
  24 februari 2011 - Het is voor haar universiteit een unieke samenwerking, de strategische alliantie van Universiteit Utrecht, UMC Utrecht en de TU/e. Het houdt volgens Yvonne van Rooy, collegevoorzitter van de UU, dan ook een mooie belofte voor de toekomst in: baanbrekende ontwikkelingen aan de grenzen van de onderzoeksdomeinen die worden samengebracht. Een enthousiaste bestuurder vertelt over haar ambities met de TU/e.

  Lees meer »

  TU/e’ers in de race voor PS-verkiezingen

  24 februari 2011 - Op 2 maart vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. In Noord-Brabant zullen 55 raadsleden gekozen worden. Op de kieslijsten staan diverse TU/e’ers. Cursor legde een aantal van hen vijf vragen voor.

  Lees meer »