spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Erik Roebroek
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  Geconcentreerd zingen met Magic Words
  24 februari 2011 - Het Nederlands Studenten Kamerkoor (NSKK) zong afgelopen zaterdag in de Eindhovense Studentenkapel de eerste uitvoering van een zevendelige tournee met de naam Magic Words. Onder de 34 zangers zijn twee TU/e-alumna en een TU/e-student. Het programma kent ingewikkelde muziek die een mooi verhaal vertelt.
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Student Technische Bedrijfskunde wint scriptieprijs Logistiek
  24 februari 2011 - Jasper Schuijbroek, TU/e-student Technische Bedrijfskunde, heeft de scriptieprijs Logistiek gewonnen. Zijn scriptie ‘Seizoenstrendindices voor piekweken’ is uitgevoerd bij Sligro Food. Hij won er een studiereis voor twee personen naar Zuid-Afrika mee.
  Lees meer »
  Nieuw sportcomplex voor Asterix en Pusphaira
  24 februari 2011 - Atletiekvereniging Asterix en voetbalvereniging Pusphaira kunnen voortaan gebruikmaken van een vernieuwde sportaccommodatie op sportpark de Hondsheuvels. Vrijdag 18 februari wijdden ze hun nieuwe kantine in met een borrel.
  Foto’s | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  VVD pleit voor collegegeldvrij besturen
  24 februari 2011 - Als het aan de VVD ligt, hoeven studenten geen collegegeld te betalen tijdens een bestuursjaar. Ze moeten zich tijdelijk kunnen uitschrijven, ook als ze een bestuursbeurs van hun universiteit of hogeschool krijgen.
  VVD-kamerlid Anne-Wil Lucas (rechts) tijdens een debat aan de TU/e. Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Voetballen in carnavalsoutfit
  24 februari 2011 - Studenten Zaalvoetbal Vereniging Totelos houdt van 3 op 4 maart D-night. Dit is een toernooi waarbij studententeams in carnavalsoutfit voetballen. Het toernooi in het Studentensportcentrum begint om elf uur ’s avonds en duurt tot vier uur ’s nachts.
  Lees meer »
  Geen StukaFest, wel een optreden in studentenhuis
  24 februari 2011 - Studentenhuis ‘de Sympathieke Mannen’ vond het maar wat jammer dat er dit jaar geen StukaFest in Eindhoven was. Muzikant Peter Katz en de zestien bewoners van het studentenhuis vonden dat er toch een optreden moest komen. Zo’n dertig studenten luisterden vrijdag 18 februari aan de ’s Gravesandestraat naar zijn muziek.
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  BE AWARE: de Bedrijvendag
  24 februari 2011 - Op een enorm elektronisch bord voor het Hoofdgebouw werd maandag afgeteld tot de start van… Tja, waarvan? Om middernacht zou er iets van start gaan, maar wat? BE AWARE, was in ieder geval de aanbeveling. Het bleek om een promotiestunt te gaan ten behoeve van de Bedrijvendag, die dinsdagochtend werd geopend door Bart de Boer, directeur van De Efteling en voorheen van Eindhoven Airport.
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  24 februari 2011 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Onder het mom van ‘you gotta ketch’up’, de lekkerste tomatenketchup.
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Erik Roebroek
  Lees meer »