spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Special Cursor 50 jaarSpecial Cursor 50 jaar
“Een mooie manier om betaald te trainen”
17 juni 2010 - Zo’n 2.500 uur werkte hij opgeteld al voor Tour de Ville voordat hij het fietskoeriersbedrijf vorige maand overnam. Werkdagen met aan het eind 140 kilometer op de teller waren geen uitzondering. Zittend op de directeursstoel erkent architectuurstudent Mark de Jong met een brede grijs: “Mijn conditie is wel wat achteruit gegaan”.
Lees meer »

Collegelid mr. Jo van Ham over toekomst van de TU/e:
“Universiteiten gaan zich steeds meer van elkaar onderscheiden”

17 juni 2010 - Welke richting moet de TU/e inslaan op het gebied van onderzoek, onderwijs en kennisvalorisatie? Hierover heeft de Regiegroep Strategie TU/e 2020 een zogeheten houtskoolschets gepresenteerd. Nu is het de beurt aan de TU/e-gemeenschap om haar zegje te doen over de TU/e in 2020 tijdens dialoogbijeenkomsten met de Regiegroep. De meningen van studenten, medewerkers, hoogleraren, diensthoofden en faculteitsbesturen worden bekeken en gewogen en eventueel nog meegenomen in de definitieve nota, die er begin september moet liggen.
Lees meer »
Eindhoven School of Education scoort goed bij tussentijdse beoordeling
17 juni 2010 - Het resultaat van de tussentijdse beoordeling door een internationale commissie die de Eindhoven School of Education onlangs ontving, stemt prof.dr. Wim Jochems tevreden. Wat niet wil zeggen dat de directeur van het gemeenschappelijk instituut van de TU/e en Fontys op zijn lauweren gaat rusten; er valt nog wel het een en ander te doen.
Prof.dr. Wim Jochems, directeur van de Eindhoven School of Education. Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »