spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Bram van Gessel
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  Cantus tegen kanker
  18 november 2010 - De Eindhovense Studentenvereniging Demos houdt morgen, vrijdag 19 november, in de Bunker een cantus voor het goede doel. De opbrengst gaat naar de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker. Tijdens de cantus worden onder meer nummers van Kinderen voor Kinderen gedraaid.
  Lees meer »
  Mindmappen met KIVI NIRIA
  18 november 2010 - De studententak van ingenieursvereniging KIVI NIRIA houdt 24 november de workshop ‘Digitaal mindmappen’. De deelnemers leren van 18.45 tot 22.00 uur in het Auditorium hoe ze snel en gestructureerd een hele berg aan informatie kunnen doornemen en overzichtelijk kunnen ordenen.
  Lees meer »
  Meer dan drie liter bier in honderd minuten
  18 november 2010 - Vochten de oude Romeinen hun gevechten nog in de arena uit, tegenwoordig beconcurreren de mannen elkaar in een wedstrijdje bier drinken. Studievereniging Thor (Electrical Engineering) hield afgelopen maandag voor de derde keer de CenTHORion, waarbij studenten honderd minuten lang elke minuut een shotje bier drinken. Degenen die de rit uitzaten, tikten zo’n 3,4 liter bier weg.
  Foto’s | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Studenten worden geraakt in hun beurs
  18 november 2010 - Studentenfractie PF liet studenten dinsdag 16 november op een (kartonnen) beurs schieten met een paintballgeweer. Het doel was om studenten te laten ervaren hoe het is om in de portemonnee te worden geraakt - met een knipoog naar de kabinetsplannen.
  Lees meer »
  Studenten versieren docenten massaal
  18 november 2010 - Bijna zestienduizend studenten zouden wel eens een docent of docente van hun hbo of universiteit hebben versierd. Dit blijkt uit onderzoek van studentenwebsite Studenticoos.nl en onderzoeksbureau Markteffect.
  Lees meer »
  Vijf euro wordt 3.200 euro
  18 november 2010 - Zet vijf euro in drie uur tijd om in zoveel mogelijk geld. Deze opdracht kregen studenten die de minor Entrepreneurship en Innovation volgden.
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  18 november 2010 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van ‘in een studentenhuis is altijd wat te eten ’: de lekkerste schimmel.
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Bram van Gessel
  Lees meer »
  En hoe is het in Tokyo?
  18 november 2010 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »