spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB


“Al mijn cellen gingen dood en ik had geen idee waarom. Totdat bleek dat een van de grondstoffen die we gebruikten, verontreinigd was.”
Cursor in PDF formaatCursor als PDF

Beter beeld voor betere diagnose

19 november 2008 - Hoogwaardige afbeeldingen van organen of weefsel kunnen van levensbelang zijn voor patiënten. De kwaliteit van röntgenfoto’s of MRI-scans bepaalt namelijk mede of de arts een juiste diagnose kan stellen. In de groep Biomedical Image Analysis van de faculteit Biomedische Technologie ontwikkelen ze methoden om medische beelden zo goed mogelijk te visualiseren en analyseren. Promovendus Erik Franken (29) richtte zich specifiek op langgerekte structuren. Hij promoveert op 1 december.
Lees meer »
Cultuur en gedrag beïnvloeden effectiviteit virtuele teams
19 november 2008 - Een Nederlander waardeert het als een collega tijdig aangeeft dat hij zijn werk niet afkrijgt - vooral in virtuele teams niet onbelangrijk omdat je elkaar doorgaans niet zíet. Maar werknemers in andere, meer masculiene culturen tonen hun eventuele (tijd)nood misschien niet zo gauw.
Dergelijke cultuurverschillen zijn van invloed op de effectiviteit van virtuele teams, stelt promovenda Daphne Dekker van de faculteit Industrial Engineering & Innovation Sciences (voorheen Technologie Management).

Daphne Dekker verdedigt haar proefschrift ‘Global Virtual Teams: Enhancing Effectiveness’ op dinsdag 25 november vanaf 16.00 uur in collegezaal 4 van het Auditorium.
Foto: Gerard Verschooten
Lees meer »
Supersterk papier bijna rijp voor commerciële toepassing
Lees meer »