spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
“Er zijn nog veel gaten te vullen bij de personeelsvereniging”
15 november 2007 - Vrije tijd teveel? Ga bloemschikken of bridgen bij de personeelsvereniging van de TU/e. Wie liever wat anders doet, is er des te meer welkom. Want volgens de nieuwe voorzitter, ir. Ruud van Vliet, is de vijftig jaar oude vereniging hard toe aan een frisse wind.
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Bedrijfspropaganda, of het vleien om de gunst van de afgestudeerde
15 november 2007 - Het bedrijfsleven en afgestudeerde academici - een inniger relatie is nauwelijks denkbaar. Eenmaal arbeidsmarktrijp verbindt de ex-student zich in veel gevallen voor een heel mensenleven aan commercile organisaties. En brengt vervolgens al gauw zon honderdduizend uren door in onooglijke kantoren, angstaanjagende hallen en deerniswekkende kantines. Hoe krijgt een bedrijf een afgestudeerde zover? Wat hebben de ondernemers te bieden? En vooral: maken ze waar wat ze beloven? Over vleiende praatjes en een weerbarstige praktijk. In feite word je hier eigenlijk nauwelijks begeleid, daar hebben we geen tijd voor, maar dat kun je beter niet opschrijven.
Illustratie: Paul Weehuizen
Lees meer »
De verkiezingskoorts aan de TU/e
15 november 2007 - De verkiezingen voor alle geledingen -zowel studenten als personeel- in de universiteitsraad, faculteitsraden en de Dienstraad van de TU/e staan op woensdag 28 en donderdag 29 november weer voor de deur. De TU/e kende tijdens de vorige verkiezingen een, landelijk gezien, opvallend hoge opkomst van 47 procent. Hoe flikt de TU/e ‘m dat?
Lees meer »
De week van/Carlijn
15 november 2007 - Carlijn Bouten is universitair hoofddocent Tissue Engineering bij Biomedische Technologie. Ze was vorige week aanwezig op de Avond van Wetenschap en Maatschappij.
Lees meer »